Ostali sportovi

[ Izvor: Sportski žurnal ]

15. 01. 2024. 13:53 16

Veselin Vujović žestoko prozvao selektora Srbije

Rukometna reprezentacija Srbije izgubila je u nedelju od Mađarske sa 28:27 u drugom meču grupne faze Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

"Orlovi" su odigrali veoma slabo protiv Mađara i sada ih samo pobeda u poslednjem kolu nad Crnom Gorom uz trijumf Mađarske protiv Islanda vodi u narednu rundu.

Legendarni rukometaš i trener Veselin Vujović bio je kritički nastrojen prema igri reprezentacije, a kao glavnog krivca označio je selektora Tonija Đeronu u tekstu napisanom za "Sportski žurnal".

- Ne znam odakle da počnem - toliko gluposti, apsurdnih i nelogičnih situacija... Kad pogledam iz trenerskog ugla, škole koju sam prošao, apsurdno mi je da vodiš dva specijalca isključivo za odbranu. Sve je prošlo kroz sredinu, preko Banhidija, Lekaija i u drugom poluvremenu Matea. Dakle, Đerona nikako nije pogodio u toj varijanti - istakao je Vujović i dodao:

- Zanima me i da li igra takmičarsku utakmicu ili se udvara nekim igračima. Borzaš je prvo poluvreme odigrao za udžbenike, najbolje od kad ga pratim, a u drugom je bio zanemaren.

Smatra Vujović da je Srbija još i dobro prošla, jer je izgubila minimalnom razlikom.

- Dobro smo i prošli porazom od gola razlike. Da su Mađari imali koncentracije i nisu promašili neke zicere ili bacili lopte, bilo bi deset. Ovako, sa ovih minus jedan ostajemo u igri. Moguće je da Mađarska dobije Island, ali je najgore što ne zavisimo više od sebe - jasan je Vujović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati