Ostali sportovi

Direktno.rs

07. 04. 2024. 22:16 0

Vujovićev igrač udario delegata, meč prekinut

Prvi ovosezonski derbi u Ligi za šampiona Hrvatske između Neksea i Zagreba, koji se igrao u Našicama, prekinut je sedam sekundi pre kraja prvog poluvremena nakon što je igrač domaćeg tima Marko Bezjak srušio delegata Antu Josića.

Slovenački rukometaš je u prolazu udario ramenom u leđa delegata, koje je u svlačionici ukazana pomoć. Zagreb je u tom trenutku vodio sa 16:9.

Do incidenta je došlo dok su igrači Neksea protestovali zbog odluke sudija Juranovića i Mrvice, koji su poništili pogodak Fahrudina Melića i umesto toga dosudili sedmerac za domaće. Iz Neksea su i ranije protestovali nakon pojedinih odluka arbitara, a poludeo je i trener Veselin Vujović, prenosi Index.hr.

Josića su doktori odveli u svlačionicu kako bi mu ukazali pomoć, a pola sata nakon incidenta zvanični spiker objavio je da je susret i definitivno prekinut.

Utakmica se boduje za šampionat Hrvatske, a titulu će osvojiti tim koji prvi osvoji šest bodova. Ekipa koja bude bolje plasirana u Ligi za prvaka steći će pravo domaćinstva u odlučujućoj utakmici.

Kako je meč u Našicama završen napadom na službeno lice, jasno je da će najverovatnije pobeda biti dodeljena Zagrebu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati