Fudbal

Direktno.rs

04. 05. 2024. 11:18 1

Bum: Saša Ilić ima novi tim (FOTO)

Nižnji Novgorod predstavio je Sašu Ilića kao novog trenera i tako postao prvi stranac na mestu trenera u istoriji kluba.

Ilić je sa Nižnjim dogovorio saradnju do jula 2025. godine i to bez klauzule o raskidu ugovora u slučaju ispadanja iz lige.

Ilić je imao ugovor sa Atmitosom do kraja tekuće sezone, a čini se da će Nižnji preuzeti već u narednim danima. U ruskom šampionatu su ostala četiri kola do kraja sezone.

Nižnji je u seriji od šest poraza, dva boda od opasne zone i plej-auta. Otkaz je zato dobio Sergej Juran, a za vršioca dužnosti trenera postavljen je Anton Hazov koji se očigledno na tom mestu neće dugo zadržati.

Ilić je u trenerskoj karijeri vodio Čukarički, CSKA iz Sofije i Atromitos sa kojim je na 28 mečeva upisao deset pobeda, 11 remija i osam poraza.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati