Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

04. 05. 2024. 10:48 0

Na terenu slavili plasman u viši rang, a onda HLADAN tuš (VIDEO)

Neverovatne scene smo imali priliku da gledamo u okviru Druge lige Holandije gde je Roda bila na pragu promocije u Erediviziju nakon velike pobede nad Kamburom kod kuće od 2:0.

Pristalice kluba iz Kerkradea utrčale su na teren kako bi proslavile trijumf sa svojim igračima, a na ruku im je išao i rezultat meča koji je direktno uticao na njihov tim. Telstar je vodio protiv konkurenta domaćih Groningena što je bio rezultat koji je vodio "žute" u elitni rang holandskog fudbala.

Ipak, duel je bio produžen dok "gosti ne daju gol", a igrač Groningena Van Bergen postigao je izjednačujući gol koji znači da Roda ipak nije u Erediviziji.

Bez obzira na ovu situaciju, za Rodu nije sve izgubljeno, jer se u poslednjem kolu sastaju u derbiju Groningen i Roda u duelu koji će odlučiti putnika u viši rang.

U prvom meču dve ekipe bilo je 0:0, pa je jasno da će timu iz Kerkradea u ovom duelu trebati trijumf, dok domaćima igra i remi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Treniraj kod kuće

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati