Zabava

Direktno.rs

17. 05. 2024. 08:52 0

Istorija se ponavlja? Džej Lo i Ben Aflek drugi put pred razvodom

Američki glumac, reditelj i producent Ben Aflek i pevačica i glumica Dženifer Lopez su drugi put pred razvodom, a prema prema pisanju američkog magazina "In Touch Weekly", Aflek se već iselio iz zajedničkog doma.

Obožavaoci su primetili da Ben i Dženifer poslednjih nedelja provode sve više vremena odvojeno. "Oni nameravaju da se razvedu - i ovoga puta nije Benova krivica", rekao je sagovornik izdanja.

Glumac nije prisustvovao na Met Gala večeri sa svojom suprugom 6. maja, uprkos njenoj važnoj poziciji kopredsedavajućeg događaja. Benov zvanični izgovor za propuštanje Met Gale bio je da je bio zauzet snimanjem filma "The Accountant 2", ali izvor lista tvrdi da je "odlučio da prekine" brak sa pevačicom.

 - Sada je fokusiran na posao i decu. Ben se već iselio i verovatno će morati da prodaju kuću iz snova koju su tražili dve godine. Nikada neće prestati da se vole, ali ona ne može da ga kontroliše, a on ne može da promeni nju. Nije bilo šanse da to potraje - navodi izvor blizak paru.

Stalni problem u vezi para bili su različiti načini na koje su se nosili sa slavom, pri čemu je Lopez bila željna medijske pažnje, a Aflek se klonio reflektora, navodi američki tabloid. Ben Aflek i Dženifer Lopez verili su se krajem 2002. godine, ali su vezu prekinuli pre venčanja, 2004. godine.

Par se pomirio 2021. nakon 20 godina, a Aflek je u međuvremenu dobio troje dece sa glumicom Dženifer Garner, dok je pevačica i glumica rodila blizance sa muzičarem Markom Entonijem. U avgustu 2022. venčali su se na raskošnoj ceremoniji na njegovom imanju u Džordžiji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati