Fudbal

M. Z.

18. 05. 2024. 08:48 0

"Niko me nije zvao": Sevilja izigrala IKONU KLUBA

Hesus Navas (38) na kraju sezone odlazi iz Sevilje, koja je tako od početka godine ostala bez trojice kapitena, a na kraju sezone napustiće je i četvrti. Najtrofejniji klub Lige Evrope, sa sedam naslova od 2006. do danas, muči se u španskom prvenstvu i pred njim je rekonstrukcija ekipe. Odlasci kapitena samo su je najavili.

Otkako su otišli Fernando Rehes, a vrlo brzo nakon njega i Ivan Rakitić, sledeći na redu je Hesus Navas, koji odrađuje poslednje dane u klubu za koji je odigrao 500 utakmica u španskom prvenstvu. Kapiten kluba je i Serhio Ramos. I on će na kraju sezone da izabere novi izazov, najverovatnije u MLS, navode španski mediji.

Navasu niko nije ponudio novi ugovor

Iako se u medijima na Pirinejima mogla pronaći informacija da Navas nije hteo da potpiše novi ugovor sa Seviljom, on kaže da mu to niko nije ni ponudio.

- Dragi navijači Sevilje, ovo je tužan dan za mene. Nisam mislio da će ovaj dan doći. Ne mogu da verujem. Sevilja je moj dom i nisam dobio nijedan poziv od kluba da produžim ugovor. Nijedan. Nula poziva. Nemam ništa dogovoreno sa nekim drugim klubom. Sevilja je moja ljubav - poručio je Navas u petak u oproštajnoj objavi.

Navas je karijeru započeo 2003. godine, a 2013. prešao je u Mančester siti. Nakon četiri godine u Engleskoj, vratio se u Sevilju, gde se zadržao do danas. Ukupno je za andaluzijski klub zaigrao 689 puta u svim takmičenjima, čime drži rekord kao igrač sa najviše nastupa u istoriji kluba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati