Ostali sportovi

[ Izvor: Sport klub ]

22. 01. 2023. 11:59 4

"Mali miš i jadnik" odgovorio Vujoviću: Nisam tako vaspitan

Danski reprezentativac Matijas Gidsel, koji se pre nekoliko dana našao na meti kritika Veselina Vujovića, odgovorio je aktuelnom selektoru rukometne selekcije Irana.

Legendarni igrač je za Skandinavca rekao da je „jadnik“ i „mali miš“ nakon što nije želeo da prihvati izvinjenje Domagoja Duvnjaka u burnom remiju Danaca i Hrvata.

- Nisam pročitao članak, ali sam video naslov da sam mali miš. Generalno, mislim da nigde ne bi trebalo takvim tonom da se komentariše. Bio je to pomalo nasilan komentar - izjavio je Gidsel za portal BT i nastavio:

- Nisam vaspitan da tako po medijima komentarišem ljude. Ne želim to da komentarišem jer nema smisla. Uostalom, cela ta priča oko mene i Duvnjaka nema smisla. Razgovarali smo, ali ne pred kamerama i sve smo rešili.

Danska je druga u grupi IV šampionata sveta sa sedam bodova, dok trećeplasirana Hrvatska ima pet. Egipat je lider sa osam bodova. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati