Košarka

[ Izvor: Mediji ]

14. 10. 2024. 07:19 1

Jokić na korak od tripl-dabla: Navijače Denvera brine jedna stvar

Košarkaši Denvera poraženi su u predsezoni of Finiksa sa 118:114, ali je srpski as Nikola Jokić pokazao da bi ovo ponovo mogla da bude jedna od onih njegovih sezona!

Jokić je za 29 minuta, koliko je proveo u igri, imao učinak od 21 poena, 14 skokova i devet asistencija - uz, doduše, loš šut za tri poena 0/5.

Nagetsi sada u predsezoni imaju sva tri poraza, a protiv Finiksa su definitivno bili loši u odbrani. Pogotovo su loše branili šuteve za tri poena, gde su sansi dali 23 od 50, a Denver 12 od 36.

- Dominirali smo na skoku, dominirali smo u reketu, ali smo dobili poene sa tri poena kao nikada do sada. Pustiti 37 poena u trećoj četvrtini bilo je sramotno. Moramo da budemo bolji - rekao je trener Denvera Majkl Meloun.

Ta razlika u poenima kada su u pitanju trojke, kao i loša odbrana, nešto je što je zabrinulo navijače Denvera, dok raduje sjajna partija Džonatana Stroutera koji bi mogao da bude važan deo tima u tekućoj sezoni.

Porter i Strouter su imali po 21 poen, Gordon je ubacio 12, Braun i Nadži po 11, a Rasel Vestbruk je imao devet poena uz šest asistencija.

S druge strane, Dan i Moris su dodali po 20 poena, O'Nil je imao 17, Bol 14 poena, dok je bivši igrač Partizana Frenk Kaminski zabeležio sedam poena i šest skokova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati