Beograd

Direktno.rs

14. 10. 2024. 08:25 1

Mila Popović (SSP): Sutra zvanično počinje grejna sezona, radijatori moraju biti topli

"Podsećam gradonačelnika Aleksandra Šapića i njegovu upravu da sutra, 15. oktobra počinje nova grejna sezona i da tada grejanje mora biti uključeno jer građani plaćaju preskupo grejanje cele godine. Radijatori ujutru i uveče moraju biti topli a tokom dana na nivou koji omogućava da se stanovima održava propisana temperatura", istakla je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i narodna poslanica.

Naglasila je da "Beogradske elektrane ostvaruju visoke profite jer cene grejanja rastu, iako ne rastu cene goriva, pa je najmanje što treba da urade, da ispune svoju obavezu koja je već unapred plaćena. Nepojmljivo je da se novac uzima unapred, a da se osnovna usluga ne isporučuje na vreme".

Popović je zaključila:

- Svaki dan eventualnog kašnjenja je prevara koja pokazuje nebrigu za građane. Beograđani zaslužuju da znaju na čemu su, a ne da se svake godine pitaju hoće li radijatori biti hladni dok temperature padaju. Ovo nije pitanje luksuza, već osnovne potrebe čije zadovoljenje Beograđani inače preskupo plaćaju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Mučki napad sa leđa

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati