Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

22. 09. 2024. 20:00 0

Siti jedva izvukao remi, Arsenal ima za čim da žali

Neverovatan meč videli smo na Etihadu u duelu između Mančester sitija i Arsenala, gde su na kraju ekipe podelile bodove sa 2:2.

Bio je Arsenal na pragu pobede, vodili su na poluvremenu 2:1, potom su do 98. minuta uspevali da se herojski brane sa igračem manje, ali je na kraju odbrana Tobdžija pukla, kada je Džon Stons u sudijsoj nadoknadi zatresao mrežu Davida Raje.

Sve je počelo golom Erlinga Halanda u 9. minutu, kada je izjednačio rekord Kristijana Ronalda po najmanjem broju mečeva koliko mu je bilo potrebno da dođe do 100 golova u najjačim ligama Evrope pošto je obojici bilo dovoljno 105 utakmica.

Uticalo je na igru Sitija i to što se Rodri povredio u 21. minutu, a minut kasnije Kalafiori je postigao spektakularan gol za 1:1.

Gabrijel je nakon Sakinog kornera u 45. minutu doneo Arsenalu vođstvo, da bi Trosar u osmom minutu nadoknade napravio veliku glupost i dobio drugi žuti karton, te je svoje igrače ostavio u nezavidnoj situaciji za drugo poluvreme.

Arsenal se odlučio da se potpuno posveti defanzivi u drugom poluvremenu, to je odlično funkcionisalo do samog finiša, ali je na kraju odbrana Arsenala ipak pukla, bukvalno u poslednjim sekundama meča.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Laka zarada, bez ulaganja

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati