Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

19. 09. 2024. 15:31 0

Bivši igrač Arsenala pao zbog šverca droge

Bivši igrač Arsenala Džej Emanuel-Tomas uhapšen je na londonskom aerodromu Stansted zbog navodnog pokušaja da uveze oko 60 kilograma kanabisa.

Birtanski mediji procenili su da količina koja je nađena u koferu 33-godišnjaka vredi oko 600.000 funti, odnosno 714 hiljada evra. Kako prenosi Dejli mejl, igrač škotskog drugoligaša Mortona pokušao je da doveze drogu iz Tajlanda, gde je igrao 2019. Pokušaj da bude izbavljen na kauciju je odbijen.

Emanuel-Tomas, proizvod Arsenalove škole s kojim je kao omladinac osvojio omladinski FA kup 2009, za prvi tim Tobdžija je odigrao samo jednu utakmicu, a mandat od 2008. do 2011. proveo je uglavnom na pozajmicama - u Blekpulu, Donkaster roversima i Kardif sitiju.

Igrač koji je završio trening u Arsenalu, pošto je debitovao u prvom timu u sezoni 2009/10 - odigrao je ukupno pet nastupa za Tobdžije - predstavljao je klubove kao što su Blekpul, Donkaster, Kardif, Ispvič, Bristol Siti, KPR, MK Dons i Gillingham u Engleskoj.

2018. otišao je na Tajland preko PTT Rajonga, ali se vratio godinu dana kasnije u Ujedinjeno Kraljevstvo, igrajući za škotske ekipe Livingston i Aberdin pre još jednog iskustva u Indiji, sa Jamshedpurom.

Godine 2023. vratio se u Englesku i prošlog leta pridružio Mortonu iz Škotske, ali posle samo pet utakmica sada rizikuje zatvorsku kaznu, jer će morati da se pojavi pred sudom u četvrtak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Proka pronalazač

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati