Fudbal

Direktno.rs

27. 08. 2024. 18:33 0

Zvezda se pohvalila brojem prodatih sezonskih karata

Košarkaški klub Crvena zvezda pohvalio se u utorak brojem prodatih sezonskih karata u prve dve faze. Zaključno sa 26. avgustom prodato je 8.759 sezonskih karata, kažu iz crveno-belog tabora.

- Ovim putem klub želi da se zahvali svima koji su kupovinom sezonske karte ukazali poverenje našem klubu i koji će biti velika podrška našem timu u narednoj sezoni, ali i da pozove sve koji su zainteresovani da kupe sezonske karte našeg kluba jer prodaja traje i dalje, i tokom septembra meseca!

Obaveštavamo sve zainteresovane da požure sa kupovinom svoje sezonske karte jer je kontigent sezonskih karata koji je u prodaji ograničen!

- Svi oni koji su rezervisali sezonske karte u prvoj fazi, imali su važeću rezervaciju koja je isttekla 23. avgusta, a posle navedenog datuma i ta mesta ukoliko rezervacija nije iskorišćena našla su se u ponudi.

- Za potencijalne utakmice gde je ograničena prodaja preostalog kapaciteta ulaznica - biće obezbeđeno pravo preče kupovine dnevne karte uz sezonsku kartu.

- Vlasnici sezonske karte kupovinom nove, automatski obnavljaju i članarinu za sezonu 2024-25, a cena članarine je uračunata u cenu sezonske ulaznice.

KK Crvena zvezda planira da sve utakmice u takmičarskoj 2024/25. igra u Beogradskoj Areni.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Šta to šuška?

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati