Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Maxbetsport.rs ]

02. 05. 2024. 17:33 0

Bivši igrač Partizana zaposlio se u PKB-u

Bivši reprezentativac i igrač Partizana, Vladimir Volkov (37), gradi karijeru kao trener, a sad je dobio priliku u Padinskoj skeli, te je preuzeo PKB, koji se bori za opstanak u Srpskoj ligi.

Opstanak u Srpskoj ligi je apsolutni je prioritet ekipe PKB iz Padinske skele, koja trenutno na tabeli deli 10. poziciju sa Sinđelićem. Imajući u vidu da još uvek nije obezbeđen primarni cilj, te da je tim u seriji loših rezultata, rukovodstvo je odlučilo da dosadašnjem treneru Nebojši Đuriću uruči otkaz.

Na upražnjenu klupu doveden je dobro poznato ime. Imajući u vidu o kome je rangu takmičenja reč, dolazak Vladimira Volkova (37), bivšeg reprezentativca Crne Gore i člana Partizana na mesto šefa stručnog štaba PKB-a predstavlja pravu bombu u Padinskoj Skeli.

- Poraz od Teleoptika u prošlom kolu bio je četvrti na poslednjih šest utakmica i prelomio da napravimo promenu. Zahvaljujemo se Nebojši Đuriću na dosadašnjem radu i postignutim rezultatima, on je bio i ostao naš veliki prijatelj, drugari smo iz kraja. Sjajno smo i sarađivali. Želimo mu mnogo sreće u daljoj karijeri, baš kao i Vladimiru Volkovu, koji sa nama čini novi, krupan korak na svom trenerskom osamostaljivanju - rekao je predsednik PKB-a Dejan Stajić.

Trenerski zanat Volkov je pekao kao deo stručnog štaba Kolubare i kragujevčakog Radničkog 1923. Prvi čovek PKB-a ipak ističe da se na ovaj korak odlučio zbog Vladimirove bogate igračke karijeri.

- Ozbiljna internacionalna karijera Vladimira Volkova je ono što nas je najviše privuklo. Bez sumnje će moći mnogo toga da prenese igračima. Nažalost, nismo u mogućnosti da ga registrujemo na vreme za duel sa GSP Polet Dorćolom, na kojem će ekipu voditi pomoćni trener Nemanja Zlatković. Očekujemo da Volkov potom preuzme kormilo i na poslednje četiri utakmice u prvenstvu uspešno završi našu misiju. Opstanak je jasan prioritet - istakao je Dejan Stajić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Ne mrdam odavde

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati