Košarka

Direktno.rs

17. 05. 2024. 07:18 0

Razmere debakla stale u jednu Jokićevu reakciju (FOTO)

Nikola Jokić je gledao dok ga je boleo svaki deo tela. Osetio mešavinu besa, nemoći i boli i ta reakcija najbolje opisuje stanje košarkaša Denvera posle istorijskog debakla na gostovanju Minesoti - 115:70.

Srpski centar je bio zakucan za klupu u četvrtoj četvrtini jer je meč već ranije bio odlučen (neki bi rekli da je bilo gotovo već posle prve četvrtine u kojoj je Minesota stigla do plus 20), pa je dobio priliku da se odmori pred ključni sedmi meč ove polufinalne serije između Denvera i Minesote.

Ipak, nije Jokiću bilo ugodno da gleda kako "vukovi" ponižavaju Nagetse na način koji nije viđen u istoriji NBA lige. Naime, bio je ovo najubedljiviji poraz Denvera (115:70) u istoriji jer je tako nadmašio prethodni najubedljiviji poraz od 44 razlike koji je doživeo 1985. u petom meču finala Zapada.

Ne da Jokiću nije bilo ugodno već… Obično je mečeve gledao sa peškirom na glavi i zavaljen u stolicu. Možda bi čak i razmenio po koju reč sa saigračima.

Ovog puta je stajao i netremice gledao šta se dešava. Nije mogao da objasni to ni sebi ni drugima kako njegovi saigrači ne uspevaju da poentiraju bez njega. Kako igra Denver bez Jokića? Najbolji dokaz je ta poslednja četvrtina koju je Jokić u neverici gledao jer su Nagetsi postigli tek devet poena.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati