Košarka

Direktno.rs

17. 05. 2024. 08:55 1

"Imali smo ih na 9:2": Jokić hit izjavom nasmejao sve (VIDEO)

Košarkaši Denvera doživeli su brodolom protiv Minesote (115:70) u šestom meču polufinala plej-ofa Zapadne konferencije, te je sada rezultat u seriji izjednačen - 3:3. Nikola Jokić je posle duela izneo utiske, ali je i pokušao da zadrži pozitivan duh izjavom koja će se prepričavati.

Jokić je istakao da su Timbervulvsi bili bolji čitav meč od njegovog tima.

- Ne treba tek tako da "speremo" ovu utakmicu, nego treba da razmislimo malo. Ovo je veliki poraz. Uništili su nas i treba da poštujemo njihov rezultat. Imali smo ih na 9:2 za nas na početku. To nije baš dobro izgledalo za njih u tom trenutku, zar ne? - rekao je Jokić i dodao:

- Veliki je to poraz. Razbili su nas. Bili su bolji u svakom segmentu igre. Moramo da prihvatimo to i da se potrudimo da sledeći put budemo bolji. Kada izgubite sa 45 poena razlike, ne dešava se to svakog dana. Samo treba da prihvatimo, meni je to u redu.

Jokić je dobio pitanje i da li postoji razlika u pripremi mečeva.

- Pripremam se kao za svaku drugu utakmicu. Znam sve njihove akcije, znam šta "pozivaju" kada igraju. To je još jedna utakmica za mene. Trudim se da svak utakmicu tretiram na identičan način otkad sam u svojoj četvrtoj ili petoj sezoni u NBA - zaključio je Jokić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati