Fudbal

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

17. 05. 2024. 08:29 0

Najjača voštana figura ikada: Koji Mbape je PRAVI? (VIDEO)

Kilijan Mbape je dobio voštanu figuru i već sada može komotno da ponese epitet kao najbolja svih vremena, jer se čini da nijedna voštana figura ranije nije tako verno dočarala neku poznatu ličnost.

I dok su fudbaleri ostajali šokirani kada bi videli statue (pitajte Kristijana Ronalda), plakete i ručne radove (Lionel Mesi) ili spomenike (Dejvid Bekam, mada se to ispostavilo kao šala), Mbape je mogao samo da pokaže oduševljenje.

To je i uradio jer je "pravio intrevju" sa sopstvenom figurom, te se ponosno slikao i pozirao. Mbape je, verovatno, direktno nadgledao čitav proces jer je poznato da izuzetno pazi na biznis model kojim se vodi koji uključuje perfekcionizam i saradnju samo sa izabranim brendovima.

Upravo zbog toga se pretpostavlja da je sve vreme proveravao kako će ispasti voštana figura.

Krajnji rezultat je neverovatan. Da je i pravi Mbape bio u istom dresu, gotovo izvesno je da ih ne bi mogli razlikovati.

Ima i onih koji su pisali da "voštani Mbape više liči na Mbapea od pravog Mbapea". I zaista pogledajte ovu figuru koja je uhvatila svaku, pa i najmanju poru Francuza.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati