Fudbal

M. Z.

17. 07. 2021. 16:24 0

Benzemin drug "otkrio" kad Mbape stiže u Real

Mohamed Eni je poznati influenser i jutjuber koji je, između ostalog, u dobrim odnosima sa Karimom Benzemom. On je na svom jutjub kanalu otkrio da će Kilijan Mbape potpisati za Real Madrid i da je to informacija koju je dobio od "pouzdanog izvora".

S obzirom na njegovo prijateljstvo sa Benzemom, mnogi veruju da ima istine u tome i da je upravo napadač Real Madrida izvor ovih informacija. Uostalom, Benzema i Mbape su u odličnim odnosima.

Prema njegovim riječima, transfer Mbapea u Real će se dogoditi u poslednjih nekoliko nedelja avgusta, odnosno u finišu prelaznog roka u Francuskoj i Španiji.

Često je poznati jutjuber objavljivao fotografije sa Benzemom, a u nekoliko navrata su čak zajedno letovali.

A o transferu Mbapea u Real spekuliše se odavno. Mbape trenutno ima ugovor sa PSŽ-om do leta 2022. godine i još ga nije obnovio, pa je spreman da ode iz Pariza u kom je "nešto truhlo".

Da bi izbegao scenarije nezadovoljnih zvezda koje žele da odu besplatno, Parižani će razmotriti ponudu za Mbapea i postoji velika šansa da do kraja prelaznog roka potpiše za neki drugi klub. Sudeći prema tvrdnjama poznatog jutjubera - to će biti Real.

U prethodnoj sezoni Mbape je odigrao 47 utakmica, u kojima je postigao 42 gola i imao 11 asistencija, dok je na Evru potpuno zakazao i nije postigao nijedan gol, a Francuska je ispala od Švajcarske u osmini finala uz promašen penal Mbapea.

Na Evru je konačno zaigrao uz Benzemu kog je selektor Didije Dešan vratio u reprezentaciju, a sada mladi napadač želi da sa Benzemom igra i u napadu Reala.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati