Beograd

Direktno.rs

26. 04. 2024. 08:33 0

"Ko je "ukrao" most kod Ade Huje?"

"Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda je još u decembru 2019. dobila idejni projekat mosta na Adi Huji, koji je sa PDV-om plaćen oko 735.000 evra, ali do današnjeg dana ništa nije urađeno", izjavio je Nikola Jovanović, direktor Centra za lokalnu samoupravu i nekadašnji gradski odbornik.

- Da su nadležni odmah raspisali tender za izradu Projekta za građevinsku dozvolu i počeli sa prikupljenjem i drugih dozvola i saglasnosti, danas bi most na Ada Huji već bio uveliko u izgradnji. I kako je u idejnom projektu zapisano da bi sama izgradnja mosta trajala do tri godine, vrlo je verovatno da bi most danas već bio u završnoj fazi izgradnje, a završen početkom 2025. godine - istakao je Jovanović.

- Završetkom izgradnje mosta na Ada Huji na njega bi se preusmerio saobraćaj motornih vozila sa Pančevačkog mosta, koji je inače udaljen oko 2,6 kilometara uzvodno, pa bi onda moglo konačno da se pristupi ozbiljnoj i detaljnoj rekonstrukciji Pančevačkog mosta, koja se najavljuje i čeka više od 10 godina - objašnjava direktor CLS-a i zaključuje:

- Ovako je neko građanima Beograda "ukrao" most na Adi Huji, a svedoci "krađe" su svi građani koji trpe svakodnevne gužve na Pančevcu, koji je inače u teškom stanju i preopterećen.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati