Košarka

Direktno.rs

26. 04. 2024. 09:39 2

"Jokić je genije kom se desilo da igra košarku"

Eron Gordon, koji često zna da profitira od nestvarnih dodavanja Nikole Jokića, blistao je u trećoj utakmici i ujedno pobedi Denvera nad Los Anđeles Lejkersima.

Snažni i eksplozivni krilni centar je upisao lični rekord u plej-ofu sa 29 poena i 15 skokova, a u trećoj utakmici je bio i prvi strelac tima.

- Igram sa mnogo dobrim saigračima. Jokić, Marej, Koldvel-Pop i Porter privlače toliko veliku pažnju u napadu da će te namučiti, ako ne načiniš pravu defanzivnu reakciju. Na meni je da vrebam uz čeonu liniju i "počistim đubre" - izjavio je Gordon posle meča.

Zatim je upitan i da prokomentariše komplimente Nikole Jokića o njegovom napretku u shvatanju i razmišljanju tokom igre.

- Čini igru lakšom. Jokić je košarkaški genije. Genije kom se desilo da igra košarku. Čini igru mnogo lakšom, počinju stvari da vam se otvaraju, vidite nekoliko poteza unapred i postaje lakše da se igra - naveo je Gordon.

Napomenimo i to, Denver je u trećem meču savladao Los Anđeles Lejkerse sa 112:105 i poveo je u seriji sa 3:0, pa će, ukoliko slavi i u narednom meču, "počistiti" Lebrona Džejmsa i drugove u prvoj rundi plej-ofa Zapadne konferencije NBA lige.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati