Fudbal

Direktno.rs

22. 04. 2024. 07:40 0

Nadal skakao od sreće pored Bodiroge na El Klasiku (VIDEO)

Odigrali su Real i Barselona u nedelju uveče spektakularan El Klasiko u kom su gosti dva puta vodili, a Madriđani na kraju slavili golom Džuda Belingema u nadoknadi vremena - 3:2!

Utakmica dva španska giganta je privukla i veliki broj zvezda sporta, koje su predvodili Novak Đoković, Tom Brejdi, Karlos Alkaraz i Rafael Nadal.

Upravo je ovaj poslednji "uhvaćen" kako skače od sreće posle tog pogotka Belingema, i to pred očima prvog čoveka Evrolige Dejana Bodiroge. Nadal je u loži bio u društvu sestre i oca, dok je pored njih sedeo Bodiroga.

Zanimljivo je i to da je Bodiroga nedugo zatim jedini ostao da sedi, dok je praktično cela loža, barem taj deo oko njega, bila na nogama.

Iako je tokom karijere igrao i za Real i za Barsu, stiče se utisak da je Bodiroga navijao za katalonski klub, s kojim je dva puta bio prvak Evrope. I sa Madriđanima je , doduše, osvojio evropski trofej - Saporta Kup 1997. godine.

A kada je u pitanju Đoković, on je meč posmatrao u društvu Toma Brejdija, a od Florentina Pereza, prvog čoveka Reala, dobio je na poklon dres tog kluba. Sa svojim prezimenom i brojem jedan na leđima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati