Fudbal

Direktno.rs

22. 04. 2024. 09:02 0

Ćavi OGORČEN, tvrdi da je Barsa pokradena (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Barselonu sa 3:2 i tako praktično overili titulu u La Ligi, ali Ćavi Ernandez smatra da je njegova ekipa pokradena.

Bilo je nekoliko sumnjivih situacija, međutim prednjači detalj kada je Lunin navodno na gol liniji izbacio loptu posle Jamalovog šuta.

- Veoma sam razočaran. Ako želimo da se kaže da je ovo najbolja liga na svetu... Svi su videli da je lopta ušla u gol. Ovo je samo deo onog sistema i suđenja o čemu sam pričao na početku sezone. Sudija je doneo gomilu pogrešnih odluka. Moj glavni osećaj je nepravda. Bili smo bolji tim, ali smo izgubili. Neću da pričam više o sudijama, svi su videli šta se dogodilo, ako nastavim, kazniće me. Slike će se svuda proširiti - rekao je Ćavi.

Ono što je posebno neverovatno jeste da najpre u La Ligi nisu želeli da implementiraju gol tehnologiju, ali zato imaju 16 kamera koji su snimali ovaj meč. I pored svega toga, nisu svi uglovi prikazani u ovoj situaciji, ali su se snimci naknadno pojavili na društvenim mrežama, pa pogledajte i procenite sami, o tome je govorio i Ćavi na konferenciji, aludirajući da nisu emotovani pravi uglovi za sumnjivu situaciju.

Takođe, u Kataloniji smatraju da je i Lukas Vaskez iznudio penal, jer se Pau Kubarsi postavio i zastao, te ovu situaciju porede sa onom kada su u gotovo identičnom duelu bili Bukajo Saka i Manuel Nojer, u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona između Arsenala i Bajerna, a tada sudija nije dosudio penal.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati