Košarka

Direktno.rs

26. 04. 2024. 09:13 1

"Videćeš kad dođeš u Izrael": Ataman dobio pretnje

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman je na konferenciji za medije otkrio da mu je neko iz delegacije Makabija iz Tel Aviva na drugoj utakmici četvtfinala plej-ofa Evrolige navodno pretio.

Turski stručnjak je podigao prašinu posle prvog duela kada je optužio sudije da su iz političkih razloga "gurale" Makabi.

Sada je pričao i o navodnim pretnjama iz redova izraelskog kluba.

Konkretno, upozoren je da će pri prvoj poseti Izraelu da se suoči sa jevrejskim političkim pokretom jer osećaju da je krenuo protiv njih.

- Veoma je čudno da velika organizacija, koju sam uvek štitio, izda saopštenje kako ja kvarim sliku Evrolige. Ako nešto nije u redu, kao kada pričam o sudijama, postoji kazna u pravilniku za tako nešto. Zašto okrećete neke ljude protiv mene? Šta se sada desilo? Išao sam u svlačionicu i neko iz Makabija, ne znam ko - nije imao akreditaciju - mi je rekao: Videćeš u Izraelu, videćeš šta će Cionisti da ti urade - otkrio je Ataman.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati