Fudbal

Direktno.rs

30. 12. 2019. 21:54 0

Jović i Tumbaković rešili problem, Luka opet "orao"

Luka Jović je spreman i na raspolaganju Ljubiši Tumbakoviću u martovskim borbama za Evropsko prvenstvo.

Napadač Real Madrida Luka Jović i selektor "orlova" Ljubiša Tumbaković rešili su sve nedoumice koje su imali prethodnih meseci.

Nakon što je "precrtan" sa spiska "zbog nediscipline", kako je ranije objašnjeno, bivši as Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta je u timu Srbije.

Naša reprezentacija će put do Evropskog prvenstva tražiti preko baraža Lige nacija, a ukoliko savlada Norvešku u Oslu 26. marta, u velikom finalu za plasman na EVRO će igrati protiv Škotske ili Izraela.

- Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević, pa posle i selektor reprezentacije Srbije Ljubiša Tumbaković su, u skladu sa obavezama, proteklih nekoliko dana imali su u Beogradu sastanke sa reprezentativcem Srbije Lukom Jovićem, posle kojih je bilo jasno da je mladi as Real Madrida apsolutno spreman da bude na raspolaganju u martovskim mečevima. Sa obe strane je rečeno sve što je bilo potrebno da se kaže, nesporazum je rešen i ono što je najvažnije, zaključak je da su svi složni u stavu da je interes Srbije iznad svih i da je plasman na Evropsko prvenstvo zajednički cilj - objavljeno je na Instagram profilu Fudbalskog saveza Srbije.

Ukoliko se plasira na EP, Srbija će u prvom kolu igrati sa Češkom 15. juna u Glazgovu na "Hempden parku".

U drugom kolu "Orlovi" bi igrali 19. juna sa Engleskom na "Vembliju", a onda bi se u trećem sastali sa komšijama Hrvatima 23. juna, takođe u Londonu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati