Srbija

S. M.

30. 06. 2024. 21:34 7

Radnicima svakog meseca KASNI PLATA, a šta radi rukovodstvo? KUPUJE KNJIGE od 105.000 dinara

Rukovodstvo Javno komunalnog preduzeća "Gradski vodovod" u Prokuplju kupilo je tri knjige čija je vrednost 105.000 dinara. Po komadu knjiga košta 35.000 dinara. Reč je o izvesnim knjigama "Srbija" koje sadrže i fotografije, ali tačan naziv tog dela, ni autor nam nisu poznati, jer su u JKP "Gradski vodovod" izbegli da odgovore.

- Mi volimo da čitamo, a ovu knjigu svako treba da ima kako bi se upoznao sa našom zemljom. Knjige će stajati u preduzeću - kazao nam je v. d. direktora JKP "Gradski vodovod" Milisav Brajković.

On nije mogao precizno da nam kaže kako se tačno zove, niti ko je autor, a na naše insistiranje, obećao je da ćemo nakon vikenda dobiti podatak o tome.

I dok mesecima unazad zaposleni u JKP "Gradski vodovod" kukaju kako su im neredovne plate, najavljuju štrajkove, daju se pare za knjige.

- Dve decenije dinar nije uložen u Akumulaciju Bresnica kojom se vodom snabdeva 80 odsto grada. Svaki mesec nam kasni plata, više i ne znamo koju primamo, a oni kupuju knjige - očajni su radnici ovog preduzeća.

Ipak, knjige su, naglasili su rukovodioci, dobre za edukaciju i svako treba da ih ima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Pomoć stiže

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati