Beograd

Direktno.rs

02. 07. 2024. 17:22 1

SSP: Udruženje građana "Za naš Obrenovac" je produžena ruke Miće Grčića

"Obrenovčani su napokon dobili dokaz da su gradske priče istinite - udruženje građana "Za naš Obrenovac" je produžena ruka lokalnog šerifa i uništitelja EPS-a Milorada Miće Grčića, sa kojim dogovaraju formiranje vlasti", izjavila je Slavica Jevtić, predsednica Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Obrenovac.

- Učestali napadi na opoziciju, koji traju od kako se udruženje formiralo, ukazivali su da je udruženje Đorđa Janjića zapravo filijala obrenovačkog SNS, koja služi da pokupi glasove nezadovoljnih građana. Navodnom borbom za ekologiju praćenu konstantnom podrškom režimskih medija u Obrenovcu, imali su zadatak da se predstave kao nekakva alternativa vlasti - rekla je Jevtić i dodala da tako Grčić više nije "strašilo iz pečenjare", a Janjić nije "žuta pudlica".

Kada god je potrebno napraviti dogovor oko uništavanja Obrenovca i Beograda, SNS i njihovi sateliti se lako dogovore, kaže Slavica Jevtić.

- U poslednjih 10 godina SNS je uspeo da uništi sve dobro u Obrenovcu. Poljoprivreda je na izdisaju, vazduh zagađen, parking mesta ne postoje, TENT pred kolapsom zbog nestručnog i bahatog rukovodstva. Jedino što cveta jeste korupcija, nasilje i preletanje u SNS, čija su zaštitna lica postali Miroslav Čučković i Đorđe Janjić. Zbog toga će Stranka slobode i pravde insistirati da se političke organizacije ubuduće jasno izjasne da li podržavaju uništavanje Obrenovca, koje predvodi Mića Grčić ili su opozicija nakaradnom naprednjačkim režimu - zaključila je Jevtić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Da ne pokvasi šapice

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati