Srbija

[ Izvor: Mediji ]

29. 06. 2024. 14:40 0

Karambol svatova na autoputu kod Paraćina (VIDEO)

Svatovi koji su danas krenuli na svadbu imali su neverovatan peh tokom svadbene kolone. Naime, u jednom trenutku je došlo do sudara zbog čega je došlo do gužve na autoputu Beograd - Niš kod petlje Paraćin.

Veseli gosti su morali da na kratko obustave slavljeničku kolonu usled lančanog sudara više vozila.

Kako se vidi na snimku objavljenom na Instagram stranici "Serbialive_vesti", do udesa je došlo između tri automobila. U karambolu su učestvovali vozači Opela, Renoa i Golfa.

Kako je došlo do karambola svatova na autoputu?

Za sada nije poznato da li ima povređenih lica, ali je na toj deonici autoputa stvorena veća gužva. Prema navodima na stranici do karambola je najverovatnije došlo usled naglog kočenja i nepravilnog rastojanja između vozila.

- Svatovi se zakucali jedan u drugog. Paraćin, nadvožnjak autoputa - navodi se u objavi.

Prema snimku, najgore je prošao vozač tamno plavog Golfa, kojem je potpuno havarisan prednji deo automobila, dok su ostali učesnici u nezgodi prošli sa lakšim oštećenjima.

U komentarima ispod snimka, pratioci stranice, nakon početnog šoka, počeli su da ređaju komentare čuđenja, pa i da se šale, iako vozačima i gostima mladenaca, nije bilo do iste.

"Svatovi nakitili kola", "Samo prebaciš kićenje na šlep službu i nazad u svatove plus dalje možeš da piješ", "Je l se pošibali?? Zna li se šta?", "Popila se više koja", "Da se prekrstim i levom i desnom", samo su neki od komentara na snimak.

 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Ritam mašina

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati