Zabava

[ Izvor: Mediji ]

01. 07. 2024. 17:49 0

Glumac iz "Uvoda u anatomiju" otkrio zašto je izbačen iz serije

Erik Dejn, zvezda "Euforije" i "Uvoda u anatomiju", gostovao je u podkastu Armchair, tokom kojeg je otkrio zašto je izbačen iz "Uvoda u anatomiju", prenosi The Hollywood Reporter.

Dejn je u seriji igrao plastičnog hirurga dr Marka Slouna, poznatijeg pod nadimkom Mekstimi. Sloun je bio najbolji prijatelj sa dr Derekom Šepardom, ali njihovo prijateljstvo se raspalo nakon što je Sloun započeo aferu sa Derekovom ženom, Adison.

Sloun se prvi put pojavio na kraju druge sezone, kada je bio gostujući glumac, ali je oduševio gledaoce, zbog čega su producenti odlučili da ga dodaju stalnoj glumačkoj ekipi u trećoj sezoni serije. Sloun je postao miljenik ljubitelja serije tokom godina, ali je njegova priča došla do kraja na početku devete sezone, kada je preminuo od povreda zadobijenih u avionskoj nesreći, prenosi Index.hr.

Dejn se nakratko vratio ulozi Marka Slouna u 17. sezoni popularne medicinske serije, pošto se njegov lik pojavio u snu glavne junakinje Meredit Grej.

Problemi sa zavisnošću

Glumac je u podkastu otkrio da napuštanje serije nije njegova odluka i da je do otkaza došlo jer se promenio kao ličnost.

- Mislim da su me otpustili - rekao je glumac, objašnjavajući da se u to vreme borio sa zavisnostima.

- Nisu me otpustili zbog toga, ali definitivno nije pomoglo. Kao i većina glumaca koji su proveli dosta vremena u emisiji, postao sam preskup za emitera. Emiter zna da će predstava biti isto tako uspešna bez obzira koga odluče da zadrže sve dok imaju svoju Grej, sve će biti dobro.

- Nisam bio isti tip kojem su dali posao, tako da sam razumeo kada su me otpustili - nastavio je.

- A Šonda Rajms je bila zaista divna. Ona nas je žestoko štitila. Štitila nas je u javnosti. Štitila nas je privatno… Ali verovatno sam dobio otkaz. Nisu svečano rekli: "Otpušten si", samo su rekli - "Ne, vraćaš se više".

Glumac je objasnio da je tokom snimanja "Uvoda u anatomiju" bio zavisan od tableta protiv bolova i da je patio od depresije. Zbog svih problema sa kojima se nosio, u početku nije želeo da prizna da je dobio otkaz, ali se ponašao kao da je napuštanje emisije njegova odluka.

Dejn trenutno glumi u HBO-ovoj hit seriji Euphoria, a ove godine mogli smo da ga vidimo i u filmu "Bad Boys: Ride or Die".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Prizor od kog se diže kosa na glavi

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati