Hronika

[ Izvor: Beta ]

10. 03. 2021. 16:12 0

"Audi smrti" pešake pokosio brzinom od 131 km/h!

"Audi" koji je izleteo s kolovoza u Nišu 4. januara, kosio je pešake na trotoaru krećući se brzinom od najmanje 131 kilometar na čas.

To je navedeno uoptužnom predlogu koji je zbog te nesreće na Bulevaru Medijana podnelo Osnovno javno tužilaštvo u Nišu protiv N.S. (19) iz Beograda jer je vozilom usmrtio Andreja Prekljušaja (18) i Dejana Ilića (48).

- Usled neprilagođene brzine N.S. je vozilom sišao sa desne strane Bulevara Medijana, najpre na travnatu površinu, pa na biciklističku stazu, a zatim na stazu za pešake i nastavio kretanje, ka pešacima koji su mu bili ledjima okrenuti - piše u optužnom predlogu u koji je agencija Beta imala uvid.

Navedeno je da okrivljeni "nije pokazao obzir prema bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju", iako je bio uračunljiv, svestan da postupa suprotno saobraćajnim propisima, te da svojim postupanjem može ugroziti javni saobraćaj i živote, ali je olako držao da do toga neće doći".

U momentu udesa, navedeno je, u vozilu su bila još dva maloletna lica.

Osnovno javno tužilaštvo predložilo je da sud okrivljenom N.S. izrekne maksimalnu kaznu od osam godina zatvora i zabranu upravljanja vozilom u trajanju od još pet godina.

Tužilaštvo je takodje zatražilo da se N.S. produži pritvor u kojem je od hapšenja početkom godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Laka zarada, bez ulaganja

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati