Srbija

S. M.

20. 09. 2024. 14:07 8

Dvoje odbornika istupilo iz Grupe građana "Dr Dragan Milić"

Odbornici sa liste GG "Dr Dragan Milić" Oliver Paunović i Milena Vakić Paunović odlučili su da napuste GG "Dr Dragan Milić" i da u Skupštini grada Niša formiraju svoju posebnu i nezavisnu grupu, navodi se u saopštenju GG "Dr Dragan Milić".

- Gospodin Paunović ima drugačiju viziju i planove za dalje političko delovanje u odnosu na ovo što smo do sada radili kao Grupa građana "Dr Dragan Milić" i posebno na naš plan da naša Grupa građana preraste u Pokret za decentralizaciju Srbije (PODES) sa namerom da okupimo sve lokalne pokrete i grupe građana u Srbiji kako bismo učestvovali na sledećim republičkim parlamentarnim izborima - kaže se u objašnjenju ove grupe.

Dodaju da su Oliver i Milena "puno pomogli oko organizacije GG za lokalne izbore" i da im žele puno uspeha u njihovom budućem političkom delovanju.

U Skupštini grada Niša opozicija je nakon junskih lokalnih izbora obezbedila gotovo većinu, a presudnu ulogu imao je predsednik Ruske stranke u Nišu Tihomir Perić koji je SNS obezbedio tesnu većinu.

Pre ovog istupanja dva odbornika, opozicija u Nišu imala je 30 mandata, od kojih je 16 mandata pripalo listi Grupa građana "Dr Dragan Milić", 10 listi "Biramo Niš", po dva su dodeljena listama "Kreni-promeni - I ja sam Niš" i "Ujedinjeni - Nada za Niš". Isti broj mandata imala je i SNS.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Supermen poza

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati