Hronika

[ Izvor: Mediji ]

22. 09. 2024. 10:12 2

"Nije trebalo ovim putem još da krenete": Potresne poruke prijatelja porodice poginule kod Kraljeva

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u subotu na putu Kraljevo - Raška život su izgubili D. L. (33) iz Novog Pazara, njegovo troje dece i njihova komšinica, dok se supruga bori za život.

Ovaj tragičan događaj kod Ušća je potresao javnost i izazvao talas tuge među porodicom, prijateljima i celokupnom zajednicom, piše Blic.

Nakon sudara, pet osoba je nastradalo na licu mesta, dok je majka dece u kritičnom stanju. Tragedija je izazvala emotivne reakcije na društvenim mrežama, gde su prijatelji i poznanici izrazili saučešće i tugu.

- Nismo se mi tako dogovorili, ali drugi nam određuju na koji put mi idemo. Nije trebalo ovim putem da još krenete. Kumaro naš, bio si nam kum, brat, podrška, sve na svetu. A ova predobra deca su i naša bila i ostaće tako. Čuvaj ih, ako mi nismo mogli vas da sačuvamo. Sada je kasno za sve reči. Nama ćete uvek nedostajati, a mi ćemo vas pamtiti po dobrom. Živite sa nama još uvek. Počivajte sa anđelima - napisala je prijateljica porodice na društvenoj mreži Fejsbuk.

I drugi prijatelji D. L. oprostili su se od njega i njegove dece putem društvenih mreža, ističući da im je bila čast što su ga poznavali i radili sa njim.

- Počivaj u miru, prijatelju moj. I na nekom lepšem mestu čuvaj svoje male anđele. Neka vam je laka zemlja - jedna je od objava.

Vozač vojnog vozila zadržan

Ministarstvo odbrane i MUP su reagovali na nesreću. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu zadržala vozača M. V. (54) koji je upravljao vozilom Vojske Srbije. Njemu je određeno zadržavanje 48 sati.

- Policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu zadržala vozača M. V. (54) koji je upravljao vozilom Vojske Srbije, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja - napisali su iz MUP-a.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Laka zarada, bez ulaganja

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati