Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 10. 2024. 13:31 0

Stefanović: Vučević se u beščašću pridružio svom šefu Vučiću

"Nakon još jedne eksplozije u namenskoj fabrici Sloboda u Čačku u kojoj ima povređenih radnika, premijer Vučević je rekao da rad u namenskoj fabrici "nije rad u poslastičarnici". Na taj način se Vučević pridružio svom šefu u beščašću Vučiću, koji je za stradale radnike u Lučanima rekao da ne rade na manekenskoj pisti", izjavio je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"S obzirom na to da naprednjački priučeni i korumpirani kadrovi vode sve važne sisteme u državi, čudo je da je ovde ostao kamen na kamenu. Još jedna u nizu eksplozija u namenskoj industriji i na sreću izbegnuta tragedija potvrđuje da ovo rukovodstvo fabrike koje je partijski postavljeno, ne zna i ne želi da na svaki način predupredi moguće nesreće na radu.

Zato za ljude iz vrha SNS i Vučevića i njegovog šefa Vučića Srbija jeste jedna velika besplatna poslastičarnica i modna pista, a što sve plaćaju građani Srbije, nekada preskupo. Postavlja se pitanje kako bi izgledali svi njihovi planirani projekti poput projekta Jadar i vađenja litijuma? Kako bi SNS vlast kontrolisala Rio Tinto i mere zaštite ljudi kad se eksplozije redovno ponavljaju u namenskoj industriji i kad nestručni i bahati rukovodioci ne znanju i ne žele da zaštite ljudske živote i imovinu?

Zbog svega ovog, vreme je da režimu oduzmemo priliku da od Srbije i dalje prave svoju poslastičarnicu i modnu pistu kroz otimanje od građana Srbije", zaključio je Borko Stefanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Sitna nezgodacija

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati