Srbija

Direktno.rs

18. 10. 2024. 14:50 0

SSP Loznica: Na sledećoj sednici tražićemo IZBORE

"Da je gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović podneo ostavku, to i nije neka vest, o tome se naširoko govorilo već mesecima. Izabrana je forma ostavke iz ličnih razloga o kojoj nema rasprave u Skupštini. Postavlja se pitanje da li je to prava forma za odlazak čoveka koji je 20 godina bio na čelu grada? Da li je ta tišina u kojoj želi da ode, tišina bez rasprave, bez mogućnosti da se o svemu urađenom ili neurađenom naširoko govori njegova slabost ili kalkulacija? ", navodi se u saopštenju lozničkog odbora Stranke slobode i pravde koje prenosimo u celosti.

"Po svemu sudeći, njegovi nalogodavci su od njegove ostavke želeli da stvore čitavu dramu koja bi zasenila zbivanja oko rudnika i predstojećih blokada. Žele da odugovlače i medijski bagatelišu ozbiljnu situaciju koja se u vidu rudnika litijuma nadvila nad Srbijom. Evidentno je da i ovom iznuđenom ostavkom svojim članovima poručuju da šale sa projektom "Jadar" nema i da će ako neko posustane iz bilo kojih razloga - otići bez dileme. ​

Zato ćemo mi iz Stranke slobode i pravde na sledećoj sednici Skupštine tražiti nove izbore sa promenjenim izbornim uslovima jer je ova vlast prevarila građane Loznice koji nisu glasali za vlast koja bi da donese prostorni plan u kome je rudnik litijuma. Na takve izbore SNS mora da izađe sa politikom mi jesmo za rudnik litijuma u dolini Jadra i izglasaćemo sve što je do nas da Rio Tinto otvori rudnik.

Ne postoji drugi način za ozdravljenje političke atmosfere u Loznici, naprotiv ovo ćutanje koje obavija ostavku Vidoja Petrovića još više zaoštrava ionako zaoštrenu situaciju na političkoj sceni grada, jer aktuelna vlast nema mandat da odlučuje o životu ljudi u Loznici, Gornjim Nedeljicama i čitavoj dolini Jadra", zaključuje se u saopštenju GrO SSP Loznica. ​​​​​​

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Sitna nezgodacija

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati