Društvo i ekonomija

Direktno.rs

06. 09. 2024. 09:36 31

Vučić se premišlja: Nisam ni odbio ni prihvatio poziv Putina

"Video sam više naslova, neki su rekli da sam nešto odbio, a neki da sam prihvatio. Lagali su i jedni i drugi. Odluku ću doneti 10. ili 15. oktobra. Niti želim šta da odbijam niti da prihvatam", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić novinarima tokom obilaska rekonstrukcije prelaza Karakaj.

On je to rekao komentarišući kako su mediji razumeli njegov odgovor na poziv predsednika Rusije Vladimira Putina da dođe na samit BRIKS u Kazanj.

Vučić je u četvrtak, podsetimo, rekao da tada ima puno obaveza.

On je samo dan kasnije naveo da je rekao da su unapred zakazane posete i da je posle toga rekao da će videti šta će biti.

- Ali nema sumnje da je važan poziv stigao, kao što su i ranije zakazane posete važne. Ne smem zbog tih ljudi da vam kažem, ali videćete koliko su važne te posete. Imamo vrlo težak raspored, ali ostaviću i jednima i drugima, koji nikad nisu razumeli šta je nezavisna zemlja, jednima da me kritikuju što sam odbio, a drugi što sam prihvatio. Šta to mene briga - kazao je Vučić.

On je pitao one koji kritikuju što Srbija nije usaglašena sa spoljnom politikom EU, zašto imaju ministarstva spoljnih poslova kada prihvataju sve što im dođe faksom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati