Košarka

[ Izvor: Mediji ]

16. 09. 2024. 07:43 2

Navijači raspametili novog pleja Partizana

Novi plejmejker Partizana Karlik Džons veoma je zadovoljan posle uvodnih mečeva u crno-belom dresu.

Nakon pobede nad AEK-om, Partizan je na Beogradskom sajmu pobedio i Pariz sa 83:82, i to pogotkom Brendona Dejvisa u poslednjim sekundama utakmice.

Džons je utakmicu završio sa 13 poena i pet asistencija, a nakon toga je odgovarao na pitanja novinara.

- Uvek izvlačimo pozitivno iz svake utakmice. Iz svake utakmice moraš da učiš iz grešaka i dobrih stvari. Moram da odam priznanje ekipi Pariza, igrali su dobro. To je igra serija. Oni su napravili seriju, mislim da smo se dobro nosili s tim. Mislim da postoje stvari na kojima možemo da se poboljšamo i u odbrani i u napadu. Verovatno ćemo se vratiti tome za dan ili dva, gledati snimke i učiti iz toga - rekao je Džons i dodao:

- Ponosan sam na to gde smo sada. Ne bih rekao da sam zadovoljan, jer mislim da uvek možemo da budemo bolji. Znaš, to je cilj, da svaki dan budemo sve bolji i bolji. Mislim da je ovo samo deo onoga što možemo. Kao što sam rekao, imamo potpuno nov tim. Mnogi momci nisu igrali zajedno, tako da se upoznajemo, učimo trenera, učimo različite sisteme i šeme i tako dalje. Kao što sam rekao, čoveče, uzbudljivo je i jedva čekam da vidim šta će biti dalje.

Poručio je da ga navijači već prepoznaju.

- Da, od prodavnica do odlaska na večeru, do tržnih centara. Znaš, samo to prihvatam. Mislim da je to ljubav od strane navijača, samo priznanje ko sam i pružanje podrške. I zauvek sam zahvalan na tome.

Dopada mu se turnir na Beogradskom sajmu.

- O, čoveče, bilo je sjajno, zaista sjajno... Super uzbudljivo, prvi put smo bili zaista pred navijačima Partizana, moj prvi put... Bilo je uzbudljivo, sve vreme su navijali, vikali, volim to, drago mi je to sam sada deo toga. Potpuno je drugačije nego u NBA i sviđa mi se.

Organizatoru igre su potom saopštili da će u Beogradskoj areni igrati pred znatno većim brojem navijača.

- Da, shvatam to, razgovarao sam sa porodicom, rekoh im baš da ovde 5.000 ljudi a zvuči kao da ih je duplo više i mogu samo da zamislim kako će biti kada bude 20.000 ljudi.

Ima vremena i da nauči neke navijačke pesme.

- Potrudiću se, pitaću saigrače da me nauče, da vidim kako oni pa da ponavljam.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Prečica

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati