Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova.rs ]

04. 07. 2024. 15:49 85

"Ti ostani, reci nešto, mi moramo da jedemo": Vučić ponizio saradnika

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom se obratio građanima na konferenciji za medije, ovoga puta sa Pasuljanskih livada. Zanimljiv detalj viđen je na kraju konferencije kada je predsednik saopštio da ide da jede, a ostavio pomoćnika ministra odbrane da sam bude na konferenciji.

- Hvala vam najlepše, sad ti Miloradoviću nešto stručno reci. Ti si u dobroj formi, mi stariji moramo da jedemo. Hajde hvala vam, sve najbolje - rekao je predsednik Srbije i sa ostatkom delegacije napustio konferenciju za medije.

Jedini koji je ostao u kadru bio je pomoćnik ministra Nenad Miloradović, kome je predsednik saopštio da ostane i kaže „nešto stručno“. Sam Miloradović je bio pomalo iznenađen, ali je poslušao predsednika i obratio se medijima.

- Šta sada ja sam? Dobro - izjavio je kratko Miloradović i pogledam ispratio predsednika koji je otišao da jede sa vojicima.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da neće biti iskopavanja litijuma još najmanje četiri godine i pozvao građane da se razgovara na stručan način.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 85

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Mašinista se pravi važan

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati