Fudbal

Direktno.rs

07. 07. 2024. 07:18 0

Urugvaj posle trilera izbacio Brazil sa Kopa Amerika (VIDEO)

Brazil je u suzama - Urugvaj je pobedio petostruke prvake sveta posle penala i plasirao se u polufinale Kopa Amerika! Mirovale su mreže ceo meč, pa je sa bele tačke pala odluka - 4:2.

Nije Brazil ni senka svog slavnog imena, to je Urugvaj iskoristio za prvo polufinale Kopa još od 2011. godine.

Naneli su Urugvajci težak udarac u Las Vegasu, meč je obilovao batinama i kartonima, a na kraju čak Brazil nije uspeo da iskoristi igrača više.

Urugvaj je u poslednjih 20 minuta ostao bez Naitana Nandeza, koji je žestoko nasrnuo na noge Rodriga, a Bijelsin tim je disciplinom održao blok i došao do penala.

Tu su Eder i Daglas Luiz bili tragičari prve i treće serije (odbrana Roćeta i stativa), a poslednji penal Manuela Ugartea izazvao je delirijum na plavoj strani stadiona.

Brazilska osovina Rodrigo - Endrik - Rafinja nije se proslavila i nadomestila odsustvo suspendovanog Vinisijusa Žuniora, koji je naivno i nepotrebno skupio kartone.

Darvin Nunjez jeste unosio nemir u odbranu Brazilaca, ali nije matirao Alisona, dok su Valverde i Bentankur imali hladnokrvnost neophodnu da se sačuva mreža.

Urugvaj će igrati polufinale protiv Kolumbije, drugi par su Argentina i Kanada.

Argentinci i Kanađani će igrati 10. jula, a Urugvajci i Kolumbijci dan kasnije. Meč za treće mesto na programu je 14. jula u Šarlotu, dan kasnije se finale igra u Majamiju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sednica o litijumu

Zoran Živković [02.10.2024.]




Video dana

Električna turpija za nokte

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati