Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 06. 2024. 17:23 3

Spirić pisala Vučeviću: Korupcija i organizovani kriminal dolaze direktno iz SNS-a

Gospodine Vučeviću, da li ste obavešteni da je Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Niš pritvorilo pomoćnika gradonačelnika Pericu Gavrilovića, koji je ujedno i potpredsednik odbora SNS u Leskovcu, uprkos vašim tvrdnjama da je, uz angažovanje Aleksandra Vučića, naša zemlja postigla cilj - zemlja bez korupcije i kriminala, navodi se u otvorenom pismu Jelene Spirić, predsednica leskovačkog odbora SSP-a koje je uputila Milošu Vučeviću, premijeru Srbije. Pismo prenosimo u celosti.

- Sada se pokazuje da korupcija i organizovani kriminal dolaze direktno iz Vaših redova, jer je u pitanju potpredsednik odbora Vaše stranke u Leskovcu i najbliži saradnik Gorana Cvetanovića, zadužen za ekonomski razvoj i finansije. Zatvoren je zbog krađe novca svih Leskovčana, jer je iz budžeta plaćao radove koji nikada nisu ni izvedeni. Vaši nameštenici krali su od svih - sigurno i od nekih nedužnih domaćina koje ste primorali da budu predsednici Mesnih zajednica, koji se sada danima ispituju u Javnom tužilaštvu u Nišu, krali od onih kojima nisu obezbeđeni ni osnovni uslovi za rad u fabrikama, ali i od poljoprivrednika koji poslednjih nedelja bacaju kupus zbog cene od samo 10 dinara. Krali su i od mladih visokoškolaca, koji nemaju posao dok se zapošljavaju oni koji su podobni, a ne sposobni, poput Perice, koga kvalifikuje samo šoferstvo i čuvanje koruptivnih tajni Gorana Cvetanovića.

Gospodine Vučeviću, ne kaže se za džabe da riba smrdi od glave. Privedeni nije jedini odgovoran, već i gradonačenik koji kao nalogodavac budžeta mora da podnese ostavku i odgovara. Da li ćete napokon priznati da je sistem koji ste stvorili zasnovan na korupciji i kriminalu, ili ćete se opet sakriti iza praznih obećanja i propagande? Građani očekuju da se oglasite i preuzmete odgovornost za krađu, koja dolazi iz vaših redova - zaključuje u otvorenom pismu Jelena Spirić, predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Leskovac i narodna poslanica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Aplauz

Anketa

Da li će Srbija proći grupu na Evropskom prvenstvu?

Rezultati