Srbija

Direktno.rs

17. 06. 2024. 20:26 5

Spirić: Brnabić, sramno je promovisati najveću pljačku zvanu EXPO u opštini sa najnižim platama

Gospođa Ana Brnabić je danas u Lebanu naglasila da projekat "Srbija EXPO 2027", uključuje i Centar za posetioce Caričin grad, koji je tamo otvorila?! Sramno je promovisati najveću pljačku zvanu EXPO i "peglati" najkoruptivniji projekat u opštini koja ima najniže plate u celoj Srbiji i pričati o "oživljavanju" turizma u sredini koja je izgubila 17% stanovnika tokom vlasti Srpske napredne stranke - izjavila je Jelena Spirić, predsednica leskovačkog odbora i narodna poslanica Stranke slobode i pravde.

- Lebančani, zbog Centra za posetioce, a još manje EXPO-a, koji će dodatno zadužiti i njihove unuke, neće promeniti odluku da pobegnu u inostranstvo - istakla je Spirić objašnjavajući da građani beže jer ih vlast godinama obmanjuje otvaranjem novih radnih mesta i najavom prosperiteta, koji se u najboljem slučaju svodi na zapošljavanja čak i visokoškolaca, ukoliko nađu vezu, u leskovačkoj Juri ili Aptivu.

- Beže jer ne mogu da prehrane svoje porodice. Zato je neumesno hvaliti se nabacivanjem milijardi režimskim firmama dok se u Lebanu ne može rekonstruisati ni seoska škola, pa su deca prinuđena da pohađaju nastavu u obližnjoj Mesnoj zajednici. Neumesno je ne ulagati u ljude i njihovu egzistenciju jer će Lebane za koju godinu postati pusto, kao Caričin grad. Neumesno je i nepristojno čak i za naprednjake - zaključila je Spirić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Neizbežan sudar

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati