Društvo i ekonomija

Direktno.rs

23. 06. 2024. 19:06 11

Tepić poručila Ani Brnabić: OPET VARATE!

"Opet varate!", poručila je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić predsednici Narodne skupštine Ani Brnabić u odgovoru na nove obmane o iskopavanju litijuma u Nemačkoj.

- Opet varate! Najviše litijuma je U VODI u dolini Gornje Rajne. Pa u Rudnim planinama. ALI nemački litijum se i dalje NE ekstrahuje! I fabrike koje navodite uvoziće litijum iz kanadskih rudnika! Dakle, fabrike jesu u Nemačkoj, ali neće koristiti nemački litijum. Razumete razliku? - napisala je Marinika Tepić na društvenoj mreži "X" ukazujući da Brnabić i vlast opet obmanjuju građane prikazujući kako se u Nemačkoj spremaju fabrike litijuma, što je tačno, ali krije da one i dalje neće koristiti nemački litijum, nego će uvoziti litijum iz kanadskih rudnika.

Da podsetimo, Marinika Tepić se obratila predsednici Skupštine Ani Brnabić i u subotu reagujući na njenu izjavu da Nemačka ima "ovaj litijum kopali bi i oko Berlina".

- G-đo Brnabić, iskopavanje litijuma - neće se desiti! I nemojte lagati! Najveće nalazište litijuma u Evropi je u Nemačkoj. A tamo konstantno odlažu početak ekstrakcije i prerade. Čak ni nove fabrike litijuma u Nemačkoj neće koristiti nemački litijum, već iz kanadskih rudnika - napisala je juče Tepić na društvenoj mreži X.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idealan tajming

Zoran Živković [26.06.2024.]




Video dana

Tebi je to smešno?

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati