Društvo i ekonomija

Direktno.rs

26. 01. 2020. 17:21 1

PREGLED NEDELJE Sumnjivi stanovi, BIA i lađa, Đole u KG

Za vas smo izdvojili najznačajnija dešavanja po danima, u minuloj sedmici.

Nedelja, 19. januar - Direktno.rs je imao uvid u istraživanje koje je rađeno za interne potrebe Srpske napredne stranke, za koju bi glasalo 39 odsto od oko 3,5 miliona birača, koliko bi na izbore izašlo kada ne bi bilo odluke opozicije da bojkotuje izbore. 

Ponedeljak, 20. januarOko 140 doktora nauka diglo glas protiv RTS.

Utorak, 21. januar -Na konferenciji za medije pokreta "1 od 5 miliona", predstavnica Valentina Reković je izjavila da će taj pokret izaći na naredne parlamentarne izbore ukoliko Stranka moderne Srbije i Nova stranka, kao popisnici Sporazuma sa narodom, izađu na iste.

Sreda, 22. januar - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem  u Jerusalimu i tom prilikom su se složili da se ne slažu ali i odgovorio na pitanje Direktno.rs - Zašto "Er Srbija" ne leti za Prištinu.

Četvrtak, 23. januar - Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić pitao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića i direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Bratislava Gašića, da li je Predrag Koluvija, vlasnik poljoprivrednog dobra "Jovanjica" na kojem je zaplenjena velika količina marihuane, poklonio BIA brod "Srbija".

Petak, 24. januar - Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović, pozvao prvu - sekretarku MUP Biljanu Ivković Popović, potom Milorada Grčića, v.d. direktora Elektroprivrede Srbije, Nikolu Selakovića, generalnog sekretara predsednika Republike Srbije i da objasne kako su stekli imovinu.

Subota, 25. januar - Đorđe Balašević održao koncert u Kragujevcu posle osam godina

Hvala vam na ukazanom poverenju, svake nedelje ćemo za vas praviti pregled događaja u prethodnoj sedmici. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati