Muzika

Predrag Đukanović

25. 01. 2020. 21:11 1

"ŽIVETI SLOBODNO" Balašević posle 2011. u Kragujevcu

Đorđe Balašević se u "jednom od ovih života" predstavio publici u Kragujevcu dobro poznatom pesmom "Slovenska", kojom je otvorio koncert na oduševljenje publike.

 

Dugo je kragujevačka publika čekala Panonskog mornara da svoj brod nasuče u ovom gradu i sa posadom izađe na binu.- Deco, jedno vreme se nismo videli. Kad izračunam kako vreme prolazi, Kragujevac, pre 20 godina poslednji put sa bendom, a bez njega osam. Hteo sam da se vidimo, imao sam malu jednu situaciju, zdravstvenu, al' dobro. Ništa mi nije. Al' su me opravili, svaka im čast. Mi imamo Najlon pijacu u Novom Sadu, na toj pijaci nema rezervnih delova za ovaj model. Gde god da odem nešto mi izvade - kamen u bubregu, umnjak... Sada su mi stavili četiri stenta. Sad sam stent-up muzičar - rekao je Balašević.
On se potom obratio Kragujevčanima.

- Bojim se za vas. Bili smo u hotelu, tamo SBB. Šta se inatite, šta će vam to? Nikad vam neće napraviti pet kilometara kod Batočine, ima da vas poplave, bićete Batočina na vodi - rekao je Balašević, nakon čega je nastao opšti smeh u publici.


A potom je i Nišlijama rekao koju.

- Hteli smo u Nišu da gostujemo, ali su termini bili popunjeni. Kad smo se obratili upravniku, on kaže da ima neko iznad njega. Odemo do sekretara za kulturu, kaže neko ima iznad njega. Dođemo do gradonačelnika i on kaže da ima neko iznad njega. Znamo mi ko je iznad njega. Puna hala Kragujevčana - istakao je Balašević, nakon čega je krenula pesma "Živeti slobodno".


Nije baš svakome stigao da kaže posebno, pošto je u publici bilo ljudi iz svih krajeva Srbije, ali Balašević je napomenuo sa mu je ovaj koncert posebno drag, jer niko nije vratio kartu kada je prethodni koncert otkazan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati