Politika

21. 01. 2020. 14:56 0

"Ako Nova Stranka i SMS izađu na izbore, izlazimo i mi"

Na konferenciji za medije pokreta "Jedan od pet miliona", održanoj na Platou ispred Filozofskog fakulteta, predstavnica Valentina Reković je izjavila da će taj pokret izaći na naredne parlamentarne izbore ukoliko Stranka moderne Srbije i Nova stranka, kao popisnici Sporazuma sa narodom, izađu na iste.

Reković je u obraćanju medijima istakla da pokret "Jedan od pet miliona" nije prekršio niti jedno date obećanje i da će braniti svaki potpis Sporzuma sa narodom kako bi povratili veru građanima u datu reč.

- Do sada smo bili tolerantni, rekli smo da ćemo braniti svaki potpis i to ćemo i uraditi. Onemogućićemo im ulazak u skupštinu - rekla je Reković i dodala da ukoliko Stranka Moderne Srbije i Nova stranka ne proglase bojkot za sedam dana da će pokret "Jedan od pet miliona" izaći na izbore.

Ona je navela da je ovaj pokret podsećao sve potpisnike Sporazuma sa narodom da poštuju datu reč, te pozdravila odluku Pokreta slobodnih građana o bojkotu izbora, ali istakla da su još neke stranke koje su potpisale nisu proglasile bojkot.

- Stranke koje su već proglasile bojkot nisu se nadale da ćemo mi saznati da se spremaju za lokalne izbore tako da i njih pozivamo da u roku od sedam dana obustave sve pripreme za izbore inače će pokret "Jedan od pet miliona" izaći i na lokalne izbore - naglasila je Reković.

Ona je na pitanje novinara o tome da li građani treba da odluče kada je u pitanju bojkot SMS-a i Nove stranke rekla da narod nije stado za šišanje koje svaki političar može malo po malo da "štrcne".

Konferenciju je završila vešću koje je taj Pokret izneo pre nekoliko dana vezano za to da je pripadnik BIA davio Srđana Marovića, a koju je retko ko preneo kao važnu vest.

- Da li ovakvo ćutanje na vesti znači da možemo da očekujemo još neku krvavu glavu uskoro - upitala je Reković i završila konferenciju za medije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati