Tenis

[ Izvor: Mediji ]

19. 10. 2024. 08:06 0

Đoković terao Nadala da đuskaju, pa nastala ludnica (VIDEO)

Najbolji teniseri planete u ovom trenutku nalaze se u glavnom gradu Saudijske Arabije Rijadu gde se održava spektakularna egzibicija pod imenom "Slem šest kraljeva".

Novak Đoković. Rafael Nadal, Janik Siner, Karlos Alkaraz, Danil Medvedev i Holger Rune dobili su ogroman novac za učešće, a uz sve to se i dobro zabavljaju.

Siner i Alkaraz će se boriti za titulu, dok će Đoković i Nadal igrati za treće mesto, a u međuvremenu su se svi dobro zabavili.

Upravo su Đoković i i Nadal bili u glavnim ulogama tokom zabave, kada je Đoković u jednom trenutku pozvao Nadala da mu se priključi na plesnom podijumu.

Nadal je u rukama držao mlađeg sina i odmahivao je glavom, ne želeći da se popne na binu, ali je u jednom trenutku ipak popustio, predao dete ženi i pridružio se Srbinu.

Ubrzo su im se priključili i svi ostali i onda su se uhvatili u vozić i zaigrali kao kada se na žurkama u Srbiji igra uz pesmu Bajage "Moji su drugovi".

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Dugo putovanje u EU

Zoran Živković [16.10.2024.]




Video dana

Sitna nezgodacija

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati