Tenis

[ Izvor: Mediji ]

24. 06. 2022. 00:09 0

Sjajne vesti: Ranjeni teniser sakupio novac

Srbiju je ostavila u neverici vest da je teniser Luka Stojanović ranjen u pucnjavi u Americi. On se sada oglasio i objavio da je prikupljen novac za njegovo lečenje.

"Prikupio sam srednstva koja su mi bila neophodna i mislim da je to dovoljno za sada. Hvala svima puno na pomoći, jako mi znači, jako sam zahvalan na svemu što ste uradili za mene", rekao je Stojanović u razgovoru za Sputnjik.

Luka Stojanović (21) upucan je u Sjedinjenim Američkim Državama u maju i od tada je vodio borbu za život. Za spas mladića bila je potrebna i novčana pomoć, pa se u akciju uključio Novak Đoković da pomogne određenom sumom.

Luka Stojanović, teniser rođen 26. septembra 2000. godine, upucan je u SAD u noći 13. maja, kada je izašao ispred kuće da pogleda šta nije u redu sa automobilom, jer mu je "čudno zvučao" prilikom vožnje.

Međutim, čim je prišao, čovek koji je sedeo na prednjem sedištu odmah je zapucao i pogodio Luku u kuk, što je otkrila njegova devojka Mišel.

Stojanović je operisan u bolnici i kasnije pušten na kućno lečenje, ali su ostali veliki neplaćeni računi, pa je pokrenuta akcija kako bi mu se pomoglo.

Troškovi lečenja i operacije su iznosili više od 300.000 dolara i Luka je morao da snosi 20 odsto, što nije mogao sam, o čemu je Olga Danilović putem Instagrama obavestila javnost i time pozvala ljude koji su u mogućnosti da pomognu. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati