Ostali sportovi

Direktno.rs

21. 08. 2022. 21:12 8

Skok za istoriju: Ovako je Angelina uzela bronzu (VIDEO)

Naša mlada Angelina Topić osvojila je četvrtu medalju za našu zemlju na Evropskom prvenstvu u atletici, pošto je u disciplini skok uvis sa visinom 1,93 metara uspela da uzme bronzanu medalju iza Jaroslave Mahučik iz Ukrajine i Marije Vuković iz Crne Gore!

Fantastična Angelina skakala je bez greške sve do visine od 1,95 metara koja se za nju na ovom prvenstvu ispostavila kao završna, iako je u karijeri imala i centimetar bolji rezultat.

Međutim, naša sjajna atletičarka imala je tu sreću da je na istoj visini rušila i Brit Verman iz Holandije, kao i Irina Geraščenko iz Ukrajine, koje su prethodno iz dosta više pokušaja preskakale ostale visine.

Fantastično je Angelina nadivisila 1,93 metara, delovalo je da ima dosta više u svom džepu. Otac Dragutin je prosto "poludeo" od sreće, radovao se velikom, velikom uspehu svoje ćerke, koja će nas sigurno u godinama koje predstoje obradovati sa još mnogo medalja, što da ne i na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu!

A kako je Angelina Topić došla do medalje - pogledajte u priloženom video snimku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Ne mrdam odavde

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati