Košarka

Direktno.rs [ Izvor: BC Partizan TV ]

16. 10. 2024. 15:55 1

"Mi treba da budemo primer, Partizan od sada..."

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je govorio o izmirenju poreskog duga crno-belih prema Republici Srbiji.

- Važnija je pobeda protiv Bajerna, jer je prva u Evroligi, što je primarno takmičenje za koje se borimo - izjavio je Mijailović nakon pobede Partizana za klupsku televiziju.

Međutim, druga, možda i važnija pobeda, jeste izmirenje višedecenijskog poreskog duga prema Republici Srbiji, čime je klub postao potpuno finansijski stabilan.

- Što se tiče druge pobede, dugo se borimo za nju. Klub je 20 godina pokušavao da stabilizuje poreski dug i mislim da smo veliku stvar napravili. Kompletan dug smo vratili prema Republici Srbiji, naša država je to zaslužila, jer godinama finansira Partizan. Mi treba da budemo primer kako treba funkcionisati u odnosu sa državom. Od sada Partizan neće dugovati niti jedan dinar poreza - rekao je Mijailović.

On je dodao da sada klubu predstoji period mirnijeg i stabilnijeg rada, koji će omogućiti fokus na razvoj ekipe i funkcionisanje bez finansijskih opterećenja.

- Biće jednostavnije, stabilizovanije. Ono što prihodujemo to ćemo da trošimo na ekipu i funkcionisanje kluba. To je ono čemu smo težili sve ove godine - zaključio je predsednik Partizana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Pazi, bandera!

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati