Srbija

[ Izvor: N1 ]

16. 10. 2024. 18:07 7

"Nije nama Rio Tinto problem, već oni koji hoće da nas prodaju"

Milan Pajić iz organizacija "Mačva nije na prodaju" kazao je na današnjem protestu u Loznici da "Rio Tinto nije problem", već "oni koji hoće da nas prodaju".

- Svi znate šta nam rade, traže nešto od nas da prodamo, jedino što je vredno, što ne može da se kupi za novac. Mi to nećemo prodati. Svedoci ste ove nakaradne vlasti, gde nas prodaju. Nije nama Rio Tinto problem, problem su nam oni koji hoće da nas prodaju - kazao je Pajić na protestu u Loznici.

Izrazio je nadu da su "ljudi nešto shvatili".

- Hvala vam svima koji ste došli, i zbog onih koji sede kući, koji se kriju i misle da ćete vi završiti za njih. Ja ću vam svima poručiti da Mačva nije na prodaju i da nećete nikad kopati! Možete kopati samo preko nas - rekao je Pajić.

Okupljeni su ga pozdravili aplauzom i povicimka "Neće kopati"

Pajić je rekao i da iz iskustva ne veruje vlastima.

- Ja sam učestvovao u svim pregovorima poljoprivrednika, sve pregovore koji su bili, oni su nas slagali! Ništa im ne verujem! Uspeli su da uđu u sve strukture, zastrašuju, prete… Onaj naš kuvar pravi palačinke. Ja sam se nadao da će on doći, pa da vas poslužimo palačincima. Ali izgleda da je bila potražnja velika, pa je ministar trgovine prodao sva jaja, nema više - izjavio je Pajić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Korektura

Zoran Živković [11.10.2024.]




Video dana

Pazi, bandera!

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati