Košarka

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

08. 10. 2024. 16:08 0

Sastanak koji Obradoviću može da otvori vrata?

Za Džordana Lojda koji je jedno od najzvučnijih pojačanja Makabija u prelaznom roku, budućnost u ovom timu je pod znakom pitanja.

Bivši šuter Crvene zvezde stigao je iz Monaka kao ključni igrač koji bi trebalo da pomogne Ponosu Izraela da nadoknadi odlazak Lorenca Brauna i Vejda Boldvina, ali trenutna situacija na Bliskom istoku dovela je u pitanje njegov nastavak karijere sa timom Odeda Kataša.

Prema informacijama portala "Vala", porodica nekadašnjeg NBA šampiona planira da doputuje iz Amerike u Beograd kako bi razgovarala o mogućem prekidu saradnje.

Lojd i njegova supruga izrazili su zabrinutost nakon nedavnih napada na Izrael, a prijateljima su rekli da ne planiraju povratak u Tel Aviv.

Sastanku će prisustvovati rukovodstvo Makabija, Lojd i njegova porodica, a klub će se truditi da umiri ovog talentovanog igrača.

Međutim, javljaju se glasine da su i drugi klubovi zainteresovani za Lojda, uključujući Monako Saše Obradovića, koji bi želeo da ga vrati s obzirom na povrede koje su zadesile njihove igrače, poput Kalatesa i Korkmaza.

Iako Džordan ima dvogodišnji ugovor sa Makabijem, u ovakvim (ratnim) okolnostima FIBA često donosi odluke u korist igrača.

U međuvremenu, Makabi planira da "dočeka" Partizan u Beogradu za devet dana, ali male su šanse da će to učiniti sa Lojdom u ekipi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Daj da se uozbiljimo

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati