Košarka

[ Izvor: Sport klub ]

09. 07. 2024. 21:03 0

Obradović: Partizan na F4 putu, Zvezdu će biti lepo gledati

- Ja i Partizan i Crvenu zvezdu vidim u plej-ofu. Mislim da sadašnji sastavi daju opravdani optimizam za to. Iskreno se nadam, pošto dolazim iz ove zemlje, da će obe ekipe biti tamo - kaže trener Monaka Saša Obradović u intervjuu.

Obradović je bio gost Sport kluba, govorilo se o brojnim zanimljivim temama, a dotakli su se i sastava koje polako formiraju večiti rivali.

- Partizan ima ekipu sastavljenu od iskusnih igrača i igrača koji treba da se dokažu na višem nivou, Ajzea Majk je igrao prošle godine u Burgu, videćemo kako će se snaći na višem nivou, Evrokup je dva nivoa ispod Evrolige - to je rizik, ali može da bude i otkrovenje. Frenk Nlikina je veoma kvalitetan, ima razloga da se od njega očekuje mnogo, Lundberg je proveren igrač i jako pojačanje, a u Marinkoviću i Braunu iz Albe imaju velike šutere - kaže Obradović i dodaje:- Bonga može da pokriva nekoliko pozicija, Dejvis i Džons na petici daju garancije velikih ambicija, uz velikog trenera, najvećeg iz naše zemlje, imaju dobar put čak i ka fajnal-foru - dodao je naš trener.

Crvena zvezda je dovela Ajzeu Kenana, Kodija Miler-Mekintajera i Nikolu Kalinića kao najzvučnija pojačanja.- To su sve igrači sa velikim karakterom i pobedničkim duhom. Uz Teodosića, Nedovića, Jagu, biće lepo biti gledalac, pogotovo u Beogradu. Zvezda verovatno ima ideju još nekog da potpiše, biće zanimljivo videti kako će sve to da se složi. Zvezda je sastavljena od igrača koji su već neko vreme skupa, biće zanimljivo, biće iskušenje i za moju ekipu igrati i protiv Partizana i protiv Zvezde - ističe Obradović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Revizionista

Zoran Živković [18.09.2024.]




Video dana

Proka pronalazač

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati