Košarka

[ Izvor: Mediji ]

05. 07. 2024. 16:17 0

Obradović se ne šali, stižu dva PAKLENA pojačanja

Uspeo je Monako da sačuva okosnicu ekipe iz prošle sezone, u kojoj je osvojio domaće prvenstvo i plasirao se u TOP 8 fazu Evrolige.

Ipak, kako bi ostao konkurentan najboljim evropskim klubovima, tim našeg trenera Saše Obradovića morao je da se dodatno pojača i čini se da će dolascima Šakila Mekisika iz Olimpijakosa i Jorgosa Papajanisa iz Fenerbahčea nadograditi ekipu na mestima beka i centra.

Naravno, najvažniji posao urađen je ostankom Majka Džejmsa, međutim s obzirom na to da postoji mogućnost da Donatas Moteijunas napusti klub, baš kao što je to uradio Džordan Lojd, Saša Obradović, kao šef struke, rešio je da pojača redove prekaljenim evroligaškim igračima.

Šakil Mekisik stići će iz Olimpijakosa, a Papajanis iz Fenerbahčea.

Mekisik je u Olimpijakos stigao 2020. godine i uglavnom je predstavljao pouzdanu opciju, međutim povratkom Tajlera Dorsija pojavila se mogućnost da grčki klub rastereti konkurenciju na mestu dvojke.

Papajanis je evroligašku karijeru gradio u Panatinaikosu, prošle sezone prihvatio je ponudu Fenerbahčea, iako je PAO želeo da ga zadrži, ali posle samo godinu dana odlučio je da pojača Monako. Dve sezone proveo je u NBA, kao epizodista u Sakramentu i Portlandu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Triput seci, jednom meri

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati